3 goede redenen voor een fietstocht met een groep!

Traverser la rivière à vélo grâce à un bac
En famille sur La Loire à Vélo
A vélo entre amis
Faire une pause à vélo le long du parcours
Le long de la Loire
Le Long de la Loire
A vélo le long de la Loire

Met vrienden of familie fantaseer je soms over een fietsvakantie samen? Het lijkt jullie een onvergetelijke ervaring, maar toch heb je nog twijfels… De logistieke organisatie van een groepstrektocht is inderdaad niet eenvoudig. Geen nood, Group’AVélo maakt het je graag makkelijk en neemt het geregel van je over! Hierbij 3 goede redenen om met meerdere fietsliefhebbers te toeren door de streek Pays de la Loire!

Reis licht

Neem alleen het hoogstnodige mee! Dankzij de arrangementen van Group’AVélo kun je rustig fietsen zonder zware bagage. Bedlinnen en handdoeken, het diner, een picknickmand… Aan alles is gedacht. Dit is slechts een greep uit de faciliteiten en service die je van tevoren kunt reserveren en voorzien zijn in je accommodatie. Zo kan je met z’n allen écht genieten van een zorgeloze fietsvakantie!

Maak het jezelf makkelijk

Een fietsvakantie organiseren is niet eenvoudig, vooral als je met meerdere personen bent… Een nacht, enkele dagen, half- of volpension? Je moet aan alles denken en contact opnemen met meerdere dienstverleners. Group’Avélo neemt dit graag van je over! Deze fietsspecialisten werken samen met een netwerk van accommodaties die hetzelfde tarief hanteren en dezelfde service bieden. Je kunt kiezen uit verschillende all-in-arrangementen.

Rijd over veilige en bewegwijzerde routes

De fietstrajecten die je volgt in Les Pays de la Loire maken deel uit van de grote fietsroutes die de streek doorkruisen: La Loire à Vélo, Vélodyssée, Vélo Francette en Vélocéan. Je toert over paden en weggetjes die speciaal bestemd zijn voor fietsers. Soms deel je het wegdek met autoverkeer. De routes zijn goed met borden aangegeven en je kunt in alle rust veilig fietsen!

Wat houd je nog tegen om een datum te prikken voor je volgende fietsvakantie in Pays de la Loire? Dat wordt gezellig met z’n allen… Met je kinderen, vrienden, familie of collega’s beleef je een bijzonder fietsavontuur en deel je unieke momenten! Hieronder vind je de 8 accommodaties van Group’AVélo, het eerste netwerk van logeeradressen met het keurmerk Accueil Vélo, langs de fietsroutes in Pays de la Loire. Ideaal voor groepen wielertoeristen en fietsliefhebbers (van 10 tot 80 personen)!