Vijf chambres d'hôtes voor een romantisch verblijf in de Atlantische Loirestreek

Le Céladon in de Vendée

Voor een betoverend verblijf in de Vendée kies je voor de B&B Le Céladon! Het 19e-eeuwse herenhuis dat generatieslang werd verbouwd is smaakvol gerestaureerd en ingericht. Authentieke details zijn bewaard gebleven, zoals de tegelvloeren, gestucte wanden, plafonds met ornamenten, mooi houtwerk, oude schouwen en parket. Hier heb je overal het gevoel dat je aan het reizen bent.

Je komt ogen tekort, elke accessoire of snuisterij is met zorg uitgezocht door de gastheer en gastvrouw! De 4 stijlvolle kamers van Le Céladon zijn een geslaagde mix van de Franse en Aziatische sfeer. In het reuzengrote park met eeuwenoude bomen geniet je van de rust en vanaf de lente van het zwembad.
Meer informatie gebruiksaanwijzing

L'Oisellerie in Angers

Benoemd tot historisch monument is L’Oisellerie een van de oudste woningen van Angers. Dit schitterende vakwerkhuis dateert uit de 16e eeuw en werd in 2018 zorgvuldig gerestaureerd. Het pand met 5 gastenkamers herbergt ook een winkel met streekproducten. Als een blok val je voor de charmes van ‘Les Inséparables’.

Deze karakteristieke kamer van 25 m² met uitzicht op het Palais de l’Evêché heeft een stijlvolle krijtstenen schouw, opvallend houtwerk en balken. Kers op de taart: de unieke ligging van dit hoogwaardige gebouw midden in de historische wijk! Vanaf je knusse logeeradres ontdek je te voet de mooie bezienswaardigheden van Angers.
Meer informatie gebruiksaanwijzing

La Rêverie in Pornic

Dicht bij de jachthaven van Pornic en het grote strand Plage de La Noëveillard is La Rêverie een pareltje voor een romantisch weekend in de Loire-Atlantique. Vier chambres d’hôtes met een sierlijke uitstraling beschikken elk over een privéterras. Het strakke decor, de stijlvolle inrichting en intieme sfeer van de ruime kamers (22 tot 30 m²) zijn indrukwekkend.

Vanaf de lente kun je genieten en optimaal ontspannen bij het verwarmde zwembad. Om de liefde te vieren op Valentijnsdag krijg je een fles champagne aangeboden.
Meer informatie gebruiksaanwijzing

Le Domaine de la Richardière

Droom je van een ideaal decor voor een idyllisch weekend in de Sarthe? Domaine de la Richardière ligt in een groene omgeving. Hier vier je vakantie in een van de 4 moderne huizen met uitzicht op het omringende platteland. Elke woning heeft een atelier.

Nathalie en Marc hebben op dit voormalige wijndomein een ultieme plek voor creatie en recreatie ontworpen. Geniet van deze bubbel te midden van het wijngebied van de Jasnières en Coteaux du Loir. Zie je het al voor je? Een dutje doen onder een van de eeuwenoude lindes is heel verleidelijk… Mooie attentie: een fles mousserende wijn van Bouvet Ladubay om te proosten op Valentijnsdag!
Meer informatie gebruiksaanwijzing

La Sicorie bij Laval

Op 17 km van Laval is deze familiewoning uit de 16e eeuw een heel aantrekkelijke bestemming. Het huis werd in de 19e eeuw verbouwd in de pure Engelse stijl. Al snel ben je overdonderd door de charme van dit mooie landhuis, zijn kapel en het enorme boomrijke park. Het is volkomen stil in de twee chambres d’hôtes van La Sicorie. Elke kamer beschikt over een badkamer met uniek uitzicht op het coulisselandschap van de Mayenne.

Ook het warme welkom en uitgebreide ontbijt dragen bij aan een onvergetelijke beleving met je partner in de Mayenne.
Meer informatie gebruiksaanwijzing
1 / 5

Zin in een vakantie met z’n tweeën om Valentijnsdag te vieren of je verjaardag? De Atlantische Loirestreek telt veel heel mooie optrekjes voor een verrassend weekend weg of langer verblijf.

Te midden van de natuur of in het historische centrum van de grote steden in de Atlantische Loirestreek vind je deze romantische logeeradresjes. De eigenaren zijn verliefd op hun bijzondere gebouwen en leggen hun gasten graag in de watten.

In Angers, Nantes, Pornic, dicht bij Laval of in de Sarthe zijn de gekozen gastenkamers bij uitstek geschikt voor een ontspannen vakantie met je geliefde.

Overige selecties