Wellness in zwemparadijzen!

Water parken: Calicéo, Océabul ... - Pays de la Loire - Frankrijk

Aquavita - Angers
Aquavita - Angers

Lekker ontspannen en veel plezier hebben... Je beleeft een topdag in de waterrecreatiecentra van Pays de la Loire. Naast diverse zwembaden kan je genieten van bubbelbaden, sauna, hammam, spa, balneotherapie, waterspelletjes, aquabike of aquagymnastiek…

Sittellia, Montfort-le-Gesnois (Sarthe)

De zomer duurt hier het hele jaar! De temperatuur is altijd 28° C en het water is warm, in onder andere het ludieke bad van 250 m² met massagebanken of de rivier met tegenstroom… Je doet mee aan aquabiking op ritmische muziek en de allerkleinsten vermaken zich in het kinderbad. Het dak kan open op mooie dagen. Bezoekers kunnen languit luieren op de zonnebedden, genieten op het grote strand van 600 m², in het verwarmde binnenbad of het openluchtzwembad. Kinderen leven zich uit op de speeltoestellen, bij de fonteinen van de Splash Pad en glijden graag van de reuzenwaterglijbaan!

www.sittellia.fr

Calicéo, Saint-Herblain (Loire-Atlantique)

Luxe, rust en wellness… Onder de grote houten koepel van Calicéo wordt marmer van Carrara afgewisseld met natuursteen uit de Pyreneeën. Het serene complex van 4000 m² heeft een groot zwembad waar je rustig kunt poedelen of genieten van de fonteinen, voordat je in de bubbelbaden glijdt. Voor nog meer weldaad zorgen de sauna en hammam. Ultiem relaxen kan in het gedeelte van het wellnesscomplex waar je verwend wordt met massages, inpakkingen en gezichtsbehandelingen.

www.caliceo.com

Océabul, Saint-Jean-de-Monts (Vendée)

Dit centrum heeft een buitengewone ligging tegenover de oceaan! Kids vermaken zich volop in het gedeelte dat voor hen is gereserveerd, bij de clown, vis en kanon die water spuiten. In het balneobad stroomt water uit de zwanenhalzen. Zwemmers kunnen actief baantjes trekken in het sportbad. Je kunt hier ook aquagym beoefenen. Echt onthaasten doe je in de wellness met sauna, hammam en ontspanningsruimte. Er is zelfs een zuurstofbar.

www.vert-marine.com

Aquavita, Angers (Maine-et-Loire)

Dit grote waterrecreatiecentrum van 5000 m² staat voor spa, sport en splash! Het beschikt over een ludieke balneo, een verwarmd buitenzwembad en een kindergedeelte met veel leuke waterspeeltoestellen. Het grote glijdfestijn overtreft alle stoutste kinderdromen. Ze leven zich uit op de duivelse waterglijbaan met een lengte van 90 meter en in het avontuurlijke wildwaterbassin. Lichaam en geest ontspan je volledig in de hammam, sauna, spa en (cardio)fitnessruimte.

L’Azuréo, Mesay-du-Maine (Mayenne)

Dit speelse waterparadijs werd in 2016 geopend en heeft een bad met zwembanen, kinderbaden voor de allerkleinsten en een ludiek bassin met massagestralen en waterkanonnen. Je dagelijkse beslommeringen laat je los in het ontspanningsgedeelte met ligstoelen, in de sauna en het Turkse stoombad. Sportievelingen kunnen aan hun conditie werken tijdens aquabike, aquagym of op het trainingscircuit.

www.espace-aquatique-lazureo.com