Spetterende waterparken!

Water parken - Atlantische kust, Pays de la Loire - Frankrijk

Océanile
Océanile
O'Gliss-Park

Fun voor het hele gezin in de aquaparken aan de kust van de Vendée! Heel leuke en gevarieerde attracties bieden veel vertier voor een sensationeel dagje uit. Wat een waterpret!

O’Gliss Park (Moutiers-les-Mauxfaits) 
Mega glijbanen


Dit ongelofelijke waterparadijs van 6 hectare opende zijn deuren in 2016 ten zuiden van La Roche-sur-Yon. Het is het derde waterpark van Frankrijk. O’Gliss biedt tal van faciliteiten in vijf themawerelden: Délir’Space met 12 waterglijbanen, waaronder sommige voor extreme sensaties zorgen… Exploral’O heeft 4 wildwaterrivieren, aangepast voor alle leeftijden. Ludo’Park is een snoepje voor de kleintjes met een aquatoren, een gedeelte met waterstralen en een piratenboot. In Sunset’Playa kan je luieren onder de palmen aan de rand van het golfslagzwembad. Op het exotische eiland Île d’O’Cayo, nieuw sinds 2017, geniet je van stranden, een lagune, wellness en bubbelbaden voor privégebruik… Er is zelfs een bar met een schuimzwembad en een DJ!

Atlantic Toboggan (Saint-Hilaire-de-Riez) -
Een ludiek park dat je niet mag missen


Dit waterparadijs is heel geliefd aan de kust van de Vendée. Gezinnen profiteren hier van een brede waaier aan activiteiten. De spectaculaire waterglijbanen hebben veelbelovende namen: Boa, Black Hole, Kamikaz, Space Boat en Turbolance. Je hebt veel plezier in het golfslagzwembad van 1500 m² en op de rivier als je op een band in de stroming drijft. Vakantiegangers die het rustiger aan willen doen, kunnen met waterfietsen een tochtje maken op het meer. Het Espace Forme zorgt voor een ontspannende wellnesspauze. Kinderen vermaken zich prima en laveren tussen de waterstralen en leuke speeltoestellen van het waterspeelpark Dedalo Kids. In de zone Patau’Kids zijn de waterglijbanen aangepast voor hun leeftijd…

Océanile (Noirmoutier)
Spanning en avontuur voor het hele gezin


Genesteld op het sfeervolle eiland Noirmoutier, dikwijls ‘parel van de Vendée’ genoemd, heeft waterpretpark Océanile mooie attracties in water van 28°C. De Tube is een buis voor leuke belevenissen. Je ligt in een band die lijkt op een bobslee en racet door een waterbuis met mooie visuele effecten. De Raft is geschikt voor wie van sensatie en snelheid houdt. Je maakt een afdaling van 140 meter. Nog meer leuks voor waterratten: de Torrent met zigzaglijnen, het golfslagbad, de Pentaglisse (Superslide) met rechte glijbanen en 2 waterglijbanen. Kalmer water zoek je op in de langzaam stromende rivier, de bubbelbaden en jacuzzi. Het complex beschikt ook over een overdekt zwembad en een kinderbad.

Meer lezen

ATLANTIC TOBOGGAN

Ontdek op slechts 500 m van de stranden, te voet, een fantastisch aanbod aan faciliteiten rond het thema water en natuur.
Meer informatie gebruiksaanwijzing

O'GLISS PARK

O'Gliss Park - Een nieuwe, exclusieve glijbaan!

Kom en ontdek het grootste waterpark van Frankrijk!
Meer informatie gebruiksaanwijzing