Terug naar overzicht

PLAGE DE LA BARRIQUE

Onze vrienden, de hond wordt getolereerd op onbeheerde stranden en moeten aan de lijn worden gehouden. Ze kunnen ook vrij op de stranden worden gewandeld voor 8 uur 's morgens en na 19 uur.

PLAGE DE LA BARRIQUE
Adres : Accès 15 Boulevard de la Forêt
85460 LA FAUTE-SUR-MER
FRANCE

Contact: PLAGE DE LA BARRIQUE

Voor meer informatie, neem rechtstreeks contact op met de dienstverlener door onderstaand formulier in te vullen

Meer informatie?
Datum verblijf
Recevoir des informations de la part d’ « enpaysdelaloire.com »
De informatie die je aan ons doorgeeft is uitsluitend bestemd voor gebruik door de Société publique régionale des Pays de la Loire: wij delen de verstrekte informatie niet met derden.

Presentatie van: PLAGE DE LA BARRIQUE

Door zijn geografische ligging profiteert ons resort van een uitzonderlijk mild en gematigd microklimaat en een zonneschijn van meer dan 2250 uur per jaar, vergelijkbaar met die van de Côte d'Azur.

Het strand wordt bewaakt door strandwachten en is
toegankelijk voor personen met een handicap, met de terbeschikkingstelling van rolstoelen voor badende personen met een beperkte mobiliteit..
Categorie
Strand en duinen
Informations complémentaires
Huisdieren niet toegestaan (Nos amis les chiens sont tolérés sur les plages non-surveillées et doivent être tenus en laisse. Ils peuvent également être promenés librement sur les plages avant 8h et après 19h.)

Meer: Autour de la nature

MAISON DU MAITRE DE DIGUES

CHAILLE-LES-MARAIS

Het Huis van de Dijkmeester is een symbolische plaats in het Poitou-moeras: het was hier, in de 17de eeuw, dat het waterbeheer wer

vanaf 5.00€Tarief per volwassene